Draadloos gemak - Tijdloze elegantie

Functie ontmoet ontwerp - Het nieuwe gordijnsysteem op batterijen

Motor: Ja - Draden: Nee
Hedendaags design voor architectuur en interieur moet permanent voldoen aan de hoogste esthetische maatstaven en met behulp van onzichtbare technologie zo gemakkelijk mogelijk in gebruik zijn. De Silent Gliss rol- en vouwgordijnsystemen op batterijen voldoen aan deze vereisten door te voorzien in draadloze lichtwering, die met één enkele druk op de knop wordt geactiveerd.

 

Retrofit-installatie
In veel gevallen is bevestiging met bedrading aan een raam niet mogelijk. Silent Gliss gordijnen op batterijen zijn draadloos, wat ze de ideale oplossing maakt voor retrofit.

 

Eenvoudig vervangen van de batterij
De rol- en vouwgordijnsystemen op batterijen maken gebruik van traditionele batterijen met een gebruiksduur van maximaal drie jaar. De batterijen bevinden zich in een gemakkelijk toegankelijke houder, zodat ze wanneer dat nodig is snel vervangen kunnen worden.

 

Elegant design
Deze klassieke lichtweringssystemen met een geraffineerd, strak design zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen in de meest verschillende interieurs.

Flexibele installatie
Elk gordijn wordt op maat gemaakt en pasklaar geleverd. De systemen zijn geschikt voor plaatsing aan de wand of het plafond en kunnen worden bevestigd met behulp van steunen of klemmen.

Mogelijke accessoires
De rol- en vouwgordijnsystemen zijn met behulp van een wandschakelaar en/of radiografische afstandsbediening eenvoudig te bedienen.

Aan te passen aan elke stijl

De bijzondere Silent Gliss stoffen dievoor de gordijnen worden gebruikt, zorgen voor een persoonlijke sfeer in elke ruimte. Het design van de rolgordijnen kan verder worden aangepast door middel van drie verschillende verzwaringsstaven aan de onderzijde.