Technologie

Buigspecialist


De meeste profielen en roedes van Silent Gliss kunnen gebogen worden voor de meest uitdagende situaties. Geavanceerde technieken zoals automatisch geprogrammeerde buigmachines zorgen voor maximale glij-efficiëntie zelfs bij de kortste bochten.

Downloads

 

SNAKE WAVE - GORDIJNRAILSYSTEEM

 —

Hoogste kwaliteit in elke bocht

Introductie van de Snake Wave: het nieuwe gordijnrailsysteem van Silent Gliss dat zijn naam volledig waarmaakt. Het gordijn glijdt in golven en glijdt langs de gebogen sporen - soepel, gelijkmatig en geruisloos.

Of het nu wordt gebruikt als raamdecoratie, als kamerverdeler of als designstatement, het creëert een unieke en exclusieve look. Een ruimteontwerp dat gegarandeerd golven maakt!

Innovatief ontwerp

Gelijkmatig gebogen rails zorgen ervoor dat de gordijnstof in harmonieuze golven valt. De combinatie van traditionele Zwitserse premiumnaaitechnieken en precisie-engineering levert een echt vernieuwend resultaat. Ideaal als raamdecoratie, kamerverdeler of designstatement.

Unieke technologie

De unieke Silent Gliss-baanbuigingstechnologie garandeert een geruisloze, soepele gordijnbeweging. De gelijkmatige rondingen bieden een alternatief voor de traditionele Wave.